onsdag den 22. maj 2013

Mit hjem og mig 8

Kom med indenfor hos Pia i hendes hyggelige taglejlighed i hjertet af Silkeborg. 

Pia elsker at rejse og så elsker hun bøger - og så har hun noget med frøer;)

Pia's lejlighed ligger helt oppe under taget i en af gågaderne i Silkeborg, godt gemt af vejen fra det travle byliv i gaderne.

Hos Pia kommer man ind i et hyggeligt hjem med masse af historier og oplevelser der ligger og lurer under overfladen. Man får lyst til at gå på opdagelse - eller putte sig i sofaen med en god bog;)

Jeg faldt over det her gamle skilt ved porten til gården
Tags i porten ved Pia's dør
Bygningen hvor Pia bor.. skøn farve!
Silkeborg gågade undenfor åbningstid;)
Jeg elsker trapper

Sæbeblomst fra Thailand
Måske er det en prins?


Flotte farverige biler fra Cuba
Flyvende frø
Elsker denne mystiske dame 
Hvem er Pia?

Pia er 33 år og uddannet salgsassistent i en bogbutik, hvor hun trods hendes unge alder allerede har fejret 12 års jubilæum. Hun elsker at få ny viden, så det er nemt at forstå hendes store interesse for at rejse og læse bøger. Udover hendes arbejde, færdiggjorde hun en merkonomuddannelse indenfor Oplevelsesøkonomi sidste år, som hun senest har brugt i forbindelse med planlægning og afvikling af en oplevelsesdag i Silkeborg city.

Hvor er dit yndlingssted i lejligheden?

Det er helt klart her i sofaen. Det er her jeg slapper af når jeg kommer hjem fra arbejde og det er her jeg hygger med venner og familie.

Hvad betyder dit hjem for dig?

Mit hjem er min base i en travl hverdag med arbejde, uddannelse og rejser. Den giver mig tryghed og ro. 

Hvad kendetegner dit hjem?

En personlig og afslappet stil. Her skal først og fremmest være hyggeligt og så skal der være plads til leg og fest. Jeg har ikke selv børn, men jeg elsker f.eks. at have de tegninger og sjove ting jeg får fra mine søskendes børn stående fremme. Og ja, så har jeg jo mine frøer..:) det hele startede med et Lisbeth Dahl badeforhæng som jeg købte da jeg flyttede hjemmefra og det var åbenbart så specielt at folk huskede det og begyndte at købe alle mulige frøer til mig. Jeg ved ikke hvor mange frøer jeg har fået igennem årerne, men jeg syntes det er sødt og er da glad for at folk tænker på mig:)

Seneste køb?

Puder fra Sinnerup.

Yndlingsbutikker?

Jeg holder meget af at købe ting med hjem fra mine rejser som jeg kan bruge i min indretning. Det giver mig en masse glæde at have ting stående fremme, der minder mig om alt det jeg har oplevet. Herhjemme syntes jeg at man kan finde mange gode ting i Sinnerup.

Hvad har overlevet længst i dit hjem?

Jeg er ikke den der hele tiden skifter stil og køber nyt til mit hjem. Jeg køber ting som jeg er glad for og så passer jeg på dem. Jeg har f.eks. haft min sofa og stolene i snart 12 år, så de har fulgt mig længe. Globussen har også været i familien længe, da den er fra min oldefar, den har også en stor betydning for mig.

Bedste bog?

Helt klart den forholdsvise nye bog 'Mig før dig'.. den gjorde et stort indtryk på mig.

Bedste rejse?

Det må være New Zealand.. der er bare så ufattelig smukt og jeg fik så mange unikke oplevelser der. 

Hvor går din næste rejse hen?

Jeg tager faktisk til New York og Boston her i næste uge, hvilket jeg glæder mig meget til. Det bliver spændende at se og opleve alt det man har sendt i filmene.. jeg skal helt klart omkring Tiffany's, som jeg især husker fra  filmen 'Breakfast at Tiffany's':)


Escape rejsemagasin
Lykkekat
Pia bliver af venner kaldt 'Lille My' 
Næste rejsemål
De fineste gamle Lisbeth Dahl rammer
Pia køber altid Politikens rejsebog når hun skal ud og rejse
Et lille udsnit af bogsamlingen


Næste rejsemål


Yndlingspladsen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar