søndag den 24. marts 2013

Mit hjem og mig 7

Så har jeg været forbi Silkeborg og et rigtig dejligt krea hjem. Vibeke havde været så sød at invitere mig og jer indenfor hos hende og vise os det hjem hun deler med hendes mand Peter og deres skønne børn Amalie, Rasmus og tvillingepigerne Line og Marie. 

Det er et hjem man straks føler sig afslappet og hjemme i. Man mærker med det samme at hjemmet udover at være meget rummeligt også rummer en masse glæde og hjerterum.

Vibeke følger bloggen og boligserien og ville derfor gerne være en aktiv del af denne og dele glæden.

Et kig igennem køkkenalrummet
Lige som vi var færdige med vores boligsnak, kom postbuddet med den lækreste pakke fra Amazon.com:)
Lækre udvalgte glædespredere.. Jeg er personligt vild med fuglene og det lille kastaniedyr:)
Den fineste Tivoliplakat.. så fine farver!
Hygge hos Rasmus
FEDT med acrylhylde på drengeværelse
Vibeke's store pige Amalie har lavet de her blomster - så yndige!
Amalie har denne lækre acrylhylde.. super frisk farve på et pigeværelse
Amalie's seneste kreaprojekt.. en slikbutik. Shane og mor Vibeke har været gode lærermestre:)

Hvem er Vibeke?
Vibeke er 35 år og arbejder som sosu-assistent. Hun elsker boligindretning og hygger sig meget med at søge ny inspiration i blade og følger forskellige blogs på nettet. Derudover har hun altid gang i små kreaprojekter, en glæde hun deler med hendes børn, så den står tit på kreahygge når børnene kommer hjem fra skole.

Hvor er dit yndlingssted i huset?
Jeg holder meget af vores køkkenalrum. Det er klart her vi opholder os mest allesammen og samles løbende igennem en travl dag. Det er her børnene laver lektier, ser tv og vi hygger med forskellige små kreaprojekter.

Hvordan vil du beskrive dit hjem?
Det er meget personligt. Jeg elsker at omgive mig med ting der har en historie og som betyder noget for mig og gør mig glad. Vores hjem er åbent og uformelt. Der er plads til alle, noget jeg har taget med fra mit barndomshjem.

Hvad laver du når du hygger dig herhjemme?
Jamen udover selvfølgelig at være sammen med familien og venner, elsker jeg at tage alle mine kreating frem og arbejde på små projekter. Jeg finder inspiration i bøger, på blogs og instragram og så kaster jeg mig gerne over nye ideer. Jeg er vild med instagram og har efterhånden en del pennevenner jeg har fået derigennem fra hele verden, hvor vi udveksler små kreating og inspiration og det er jeg vildt glad for, det giver en masse glæde i hverdagen.

Seneste køb til dit hjem?
Jeg er lige kommet hjem fra en tur til København hvor jeg var forbi alle mine yndlingsbutikker og jeg fik bl.a. købt nogle lækre ting fra Liebe og nogle små kreating. Og så har jeg faktisk lige bestilt en kortholder fra Go Card, som jeg er meget spændt på at få op på væggen. 

Næste køb?
Den er svær.. jeg køber meget på impuls, hvis jeg ser noget jeg kan lide, så køber jeg det med det samme!

Hvad har overlevet længst i jeres hjem?
Det må være Peter's farmors stol vi har inde i stuen og min farmor's gyngestol som vi også har stående fremme. 

Hvad syntes du fungerer bedst i jeres hjem?
Det er helt klart vores køkkenalrum, som jeg syntes vi har fået lavet virkelig godt. Der er plads til det meste. Før vi fik lavet stuen om, gik vi faktisk aldrig derind, men var kun herinde i køkkenalrummet. Nu har vi fået åbent mere op mod stuen og fået en ny dejlig sofa, så den er vi helt klart også blevet gladere for nu.

Hvad er jeres næste projekt?
Jeg vil gerne have lavet en kontorplads her i køkkenalrummet. Vi har jo altid gang i noget her og det kunne være rart at have et alternativ til spisebordet, så vi kan slippe for at pakke det hele ned ved spisetid. Og så kunne jeg godt tænke mig noget mere lys i køkkenalrummet, så vi skal til at undersøge om vi kan få en ovenlysvindue i. Og ja, så har vi jo badeværelset vi også gerne vil have renoveret, men det er vist lidt længere ude i fremtiden.

Yndlingsbutikker?
Her i Silkeborg er det helt klart T.I.N.G og Decorate og ellers er der en masse faste butikker jeg gerne skal forbi når jeg er i København og så elsker vi at tage forbi forskellige loppemarkeder og lagersalg. Ellers bruger jeg meget instragram og Esty når jeg er på jagt efter noget nyt til hjemmet.

Fede Lamper i køkkenet
Hyggebakke i alrummet og seneste breve fra krea pennevenner
Brevene indeholdte bl.a. the og hjemmelavet påskepynt
Dejlige bakker fra netbutikken designdelicatessen.dk
Dejlig DIY
Hygge læsestof og et lille spøgelse

DIY medaljer

Arvegods fra Vibeke's farmor
Arvestol
Søde påskeharere på vej


Jeg elsker den gyldne lysestage fra T.I.N.G i Silkeborg. Den skulle efter hvad Vibeke siger, give det flotteste lys når den er tændt.
Det nyeste kreaprojekt er hækling. Den flotte fletkurv er lavet af Vibeke's mor.

Tvillingepigerne Line og Marie's værelse


Så er pixibøgerne på plads. Perfekt til lange køreture. Jeg er vild med ideen. Købt af blogger på nettet.

DIY medaljer lavet af Vibeke's piger
Fine farver og mønstreDejlige bøger


Seneste kreakøb fra Kbh turen
Dejlige friske farver. Skønne papirsposer købt på Etsy.
Så fine farver! Yndlingsting lavet af sønnen Rasmus


Udvalgte kreasagerPakken fra Amazon indeholdte de fedeste kort fra Pantone


Udover Pantonekortene, nåede postbuddet også forbi med en lille ekstrapakke, nemlig dette lækre penalhus til familiens tuscher. Købt af blogger Binemor på nettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar