onsdag den 20. februar 2013

Nye venner i huset

Jeg elsker mit hjem. Mit hjem er MIG og det skal det skal være. Det må godt være lidt smårodet og der må godt være lidt nullemænd i krogene. Men det må aldrig blive poleret og upersonligt. Det er min familie og mig der bor her og lever vores liv hver dag i de her rum og det skal kunne ses. 

Nu bor vi i et forholdsvis lille hus, især når man er to små børn, en teenage bonusdatter, en pynte-hyggesyg kreamor og en udstyrsglad 'hvor er mine ting/jeg kan lide rene linjer' far under samme tag. Så det er ikke sådan at vi går rundt og flytter om og udfolder os kreativt hele tiden. Med der må gerne ske noget og vores hjem skal helst følge vores liv og hverdag.

Jeg tager ikke noget ind i mit hjem der ikke har en betydning for mig, alt jeg har fremme betyder noget for mig og gør mig glad når jeg kigger på det. Jeg er helt klart en person som knytter mig meget til ting og giver dem en stor følelsesmæssig værdi og gemmer gerne alle mulige små og sjove ting og tager dem frem igen og igen og knytter mig til dem som små venner.

Så her er nogle af de små venner vi omgiver os med og som spreder glæde hjemme hos os lige nu:)


Hurtigt krea craving en eftermiddag inden ferien. Iso tape og saks. Billigt og hurtigt. Vise ord.

Marilyn havde det bare.. hun står for mig som noget helt specielt. Elsker det her billede af hende. Fik det foræret i vinterferien af min dejlige veninde Trine fra hendes gemmer og det skulle bare op med det samme!

Elsker det her billede af Phia taget på en dejlig feriedag på Rømø. Gummistøvler, sut og bøllehat og så fart på henover de store sandøer:)

Påsken er på vej og hr. kanin er allerede kommet på besøg. Det er Willum's kanin, han har fået af min mor. Phia havde også en, men den kunne ikke holde til at blive leget med, så nu er hr. kanin alene:)

Sophia har knækket koden og tegner på livet løs. Her er det mor med vinger ligesom klokkeblomst.. ahh:)

Yndlingstekst fra George Michael fundet i gemmeren, tror jeg har haft den siden jeg var 16 år:) og fin lille peberdame fra min oldemor.

Vi fejrede Willum's fødselsdag i weekenden og sådan 'pynt' må gerne blive 'oppe' og holde fødselsdagsglæden lidt endnu:)

Willums fastelavnsris

Maskin tape ramme til børnenes kreating og andet sjovt. Den er på væggen ved deres tegnebord og de elsker at kigge på den:)

Wiinblad fra yndlingsgenbrugsbutikken.. 15,- wii!! (købte straks lager til diverse venindegaver:)Ingen kommentarer:

Send en kommentar