torsdag den 29. november 2012

Årets voksen julekalender

Da jeg var forbi Frk. Møllers Mølleri sidst, faldt jeg over en rigtig fin julekalender. Den er fra Johan Bülow og med forskellige lakridser. Det gode ved denne kalender er at der er 2 stykker til hver dag, så Christian og jeg kan hygge med et lækkert stykke lakrids og en god kop the når børnene er puttet hver dag op til jul. 

Lige nu står den til pynt i køkkenet, for den er vildt dekorativ, lavet som en bog og med de flotteste lakridskugler med glimmer og farver, så jeg glæder mig meget til at åbne den første låge.. skønt med en voksenkalender i år også.. det tror jeg er en ny tradition:) 

Allerhelst ville jeg helst give Christian nogle små pakker i julesokken i løbet af december, men den mand er bare svær at finde ting til og når der også er pakkekalenderen til Willum og Sophia og bonusstoresøster Julie og mine forældre, så tror jeg dette er den perfekte løsning for Christian og jeg.

Skal du også have en julekalender i år?

onsdag den 28. november 2012

Time gone by

Selvom der har været stilhed på bloggen i den sidste uges tid, da jeg har været syg, har der stadig været tid til at hygge og et par krea ting. 

Det blev bl.a. til julens første kagebageri sammen med min dejlige Sophia, kreation af årets julekort, Willum's første juledekoration fra vuggestuen, indendørhygge hele søndagen, puha hvor det blæste og regnede.. far og bonusstoresøster Julie skulle til fodbold, så mig og de 2 små nød dagen herhjemme i varmen i nattøj og hyggede os. Og så fik vi også julens første julestjerne fra søde Bodil som kiggede forbi sammen med farfar lørdag. Sophia og Willum fik chokolade kalender, hvilket var et stort hit:)

Så på trods af sygdom har vi haft nogle dejlige dage. Nu håber jeg at vi alle kan holde os friske i et stykke tid!Endelig... en vinder af give away!!

Så er jeg tilbage på bloggen.. jeg er ked af at der har været så stille her på bloggen, men jeg har haft en ordentlig omgang lungebetændelse der har taget hårdt på kræfterne.. men nu er jeg stærkt tilbage og klar til at sende den lille ekstra jule give away lidt forsinket afsted til 

Eline


Eline blogger her på blogspot på 'Podicious' hvor hun bl.a. har en masse fine DIY's.


Tillykke til dig Eline og tak til alle jer der deltog:)