fredag den 16. november 2012

Ekstra jule give away

Det er vist det helt rigtige tidspunkt, at starte min lille ekstra jule give away på sådan en flot fredag med klar himmel og stille solskin. 

Det her er som sagt bare en lille ekstra give away, som egentlig startede med årets julemærker, som jeg er helt vild med. Dem skulle jeg bare dele og så kom den lille engel fra Søsterne Grene, som er så sød og fin, at jeg har købt et lager til små julehilsner til familie og venner. Og så kom de første cernithjerter.. og så var det vist tid til en ny give away!:)

Fremgangsmåden denne gang er, at du får et lod i konkurrencen hvis du er fast læser. Så gå ind og registrer dig i fanen til venstre og skriv derefter at du gerne vil deltage i kommentarfeltet i dette indlæg. Hvis du allerede er tilmeldt, skriver du jo selvfølelig bare en besked. Hvis du ikke har en blogspot konto eller gmail, kan du vælge at skrive via email eller som anonym i kommentarfeltet - husk at skrive din emailadresse.

Give away'en bliver trukket næste lørdag d. 24. nov.

God weekend til alle - håber vejret holder!;)

2 Turkise cernithjerter, engel, hudfarvet cernit, ternet maskin tape, julemærker og selvklæbende filtfugle

torsdag den 15. november 2012

Kugler, te og julebog

Jeg har været igang med at lave nogle nye julekugler, jeg elsker papirklip og har længe villet lave sådan nogle kugler her, så da jeg faldt over en DIY i Bo Bedres 'Den store julebog (på tilbud i Bilka til kr. 50,- i denne uge) skulle den afprøves med det samme. Det er faktisk ret nemt og hurtigt at lave dem, når man lige har fanget ideen og kræver ikke det helt store krea lager. Her har jeg brugt nogle sider fra en gammel bog, men man kan bruge alt hvad man lige har i nærheden og så er det bare lim og saks og igang:)

Jeg regner med at få lavet så mange at jeg kan lave en uro til at hænge i stuen med dem i forskellige størrelser, men de er også vildt dekorative at have liggende på et fad evt. sammen med en advendtstage.

Udover julebogen faldt jeg over en ny fin te i den fineste dåse, lotus te fra Tiger.. Den anden søde te er en gave jeg fik af en god veninde den anden dag. Ja, ja.. julehyggen kommer stille snigende:)onsdag den 14. november 2012

I heart x-mas

Lidt mere jul er kommet ind i vores lille hjem.. denne gang i form af cernit, stempler og gamle kageforme. Jeg har før lavet lidt i cernit bl.a. øreringe og brocher. Jeg syntes der er et rigtig godt produkt, nemt at arbejde med og man kan hurtigt lave nogle fine og meget dekorative ting.

Tanken på cernit kom egentlig fordi Christian og jeg skal ud og besøge hans datter Julie på hendes efterskole imorgen, de har opsat musicalen Mama Mia og den skal vi så ud og se..:) Julie vil gerne have noget julepynt med ud, så hun kan pynte lidt op på hendes værelse og så fik jeg ideen til denne lille søde julehilsen jeg kunne lave til hende:)

Mulighederne er uendelige, da der er så mange fine farver på cernit efterhånden og så er det jo bare at finde på noget sød og sjovt at dekorere med, tror jeg skal prøve at præge nogle strik doilies ned i cernitten næste gang eller måske nogle blade. 

Jeg har tænkt at hænge dem på en gren indtil videre, men kunne også blive til en lille uro, hænges i vinduet eller på juletræet.

Regner med at de turkise hjerter kommer med i en lille ekstra jule give away en gang i næste uge sammen med bl.a. årets julemærker, så følg med på bloggen hvis du vil deltage i den:)

Sødt og nemt lille projekt jeg har hygget med mig mens jeg har plejet vinterens første forkølelse og lyttet til 'The christmas station' på nettet.. glædelig tidlig jul:)


tirsdag den 13. november 2012

Tradition juleborde

Jeg elsker jul.. og jeg elsker traditioner. Der er noget roligt og trygt over traditioner, den genkendelig glæde i at have en tilbagevendende begivenhed at se frem til og det friske pust det giver i hverdagen at værdsætte og opretholde disse traditioner der bringer fest og variation i en ellers tit så ens hverdag, er bare så skøn syntes jeg. 

Nu har jeg det jo egentlig meget godt her i Kolding, men når julen nærmer sig ville jeg altså gerne bo i København, de har så mange fine begivenheder og traditioner op til jul og en af de allerbedste syntes jeg er julebordene hos Royal Copenhagen. De pyntes hvert år af nogle udvalgte personer og offentliggøres ved en event sidst i november, hvorefter de står til pynt helt op til jul. Jeg syntes det er en fed ide og elsker at den er blevet til en juletradition og ville ønske jeg kunne komme over at se dem hvert år.

En del store butikker har efterhånden taget traditionen til sig og der er nu også rigtig fede juleborde hos bl.a. Normann Copenhagen og Illum Bolighus.
Julebord 2012 Royal Copenhagen


Julebord 2012 Normann Copenhagen


Jul i klinikken

Jeg har været forbi min skønne veninde Maiken og hjælpe hende med at pynte lidt op til jul i hendes klinik Skinlab. Maiken er uddannet sygeplejerske og laver medicinsk hudpleje indenfor bl.a. acne, pigmentpletter og rynker. 

Maiken har en super god stil og har virkelig formået at lave en meget dejlig og rolig atmosfære, med lyse farver, lækre møbler, duftlys og den dejligste te på kanden. Man mærker med det samme at det er et rart sted at være.

Udover behandlingerne, er det også muligt at købe et udvalg af vildt lækre hudpleje produkter og jeg skal helt klart forbi igen inden jul og købe nogle julegaver hos hende og måske en lille ting til mig selv;)

Endnu en give away vinder

Tusind tak til alle jer der læser med og tak til jer der har været med i denne give away. Denne blog giver mig så meget glæde og jeg er så glad for jer der følger med og sender kommentarer, det er super fedt. 

Min lille lykkegudinde er i børnehave, så jeg har selv været igang med give away bakken og vinderen af Sif Orellana's 'Sif's magiske julekalender' blev

Mette (Westmose) 

Mette er selv blogger og skriver på blogspot under navnet Westmose, det er en rigtig sød blog med en masse krea, syting og glimt fra livet som småbørnsfamilie. Jeg har fulgt hendes blog det seneste år og jeg er super glad for at hun nu har kigget forbi mig..:)

Så tillykke Mette, håber bogen vil bringe masse af glæde og hyggelige oplevelser her i december:)


mandag den 12. november 2012

En sort svane

I aften skal jeg noget jeg har glædet mig rigtig meget til lige siden invitationen droppede ind på facebook;) Invitationen kom fra min søde veninde Maiken som holder homeparty med Black Swan tøj i aften.

Black Swan er et nyt tøjmærke startet af to garvede tøjpiger fra Kolding, som tog springet og startede deres eget. Jeg kan rigtig godt lide både deres historie og deres design, det er enkelt, elegant, råt og feminint.. Så jeg glæder mig til i aften! For deres tøj sælges kun via homeparties og på deres netbutik. 

Jeg syntes de har et spændende koncept. Jeg er stor fan af homeparties og tror virkelig de er på vej stærkt tilbage og ud af tubberwares mørke skygge. Der er så mange muligheder med homeparties og mange retninger man kan gå i. Jeg elsker det personlige, hyggelige og uformelle der er i at shoppe ved homeparties og den samlede købsoplevelse lever rigtig længe både i hukommelse og glæde.

Så stærkt gået piger, jeg glæder mig til at se jeres designs live i aften sammen med en flok dejlige tøser i Maiken's skønne hjem. Perfekt!!
søndag den 11. november 2012

En yndling fra barndommen

Jeg elsker dåser. Og det her er min yndlings. Det er en lille gammel dåse min mor har købt i England til mig da jeg var barn. Min mor forelskede sig i den, da hun syntes pigen på dåsen lignede mig:) 

Hvis man skal tage ud fra teksten på dåser er den lavet til at opbevare kiks i, men min kære mor tænkte den kunne være en sød lille madkasse til mig. Jeg syntes den var fin, men jeg var lige startet i skole og det sidste jeg ville, var at skille mig ud med en noget... anderledes madkasse. Så den kom med i skoletasken èn gang og så er den ellers blevet brugt til opbevaring af forskellige ting igennem min barndom og indtil nu. 

Lige nu står den på mit kontor med små dimsedutter i, men jeg tror at jeg snart vil give den videre til Sophia, hun elsker at finde små skatte og samle dem i poser, tasker, kasser.. og elsker  og værdsætter, lige som sin mor, smukke ting. Så den skal nok bringe lykke:)