torsdag den 8. november 2012

Husk jule give away'en!

Husk jule give away'en... Vind Sif Orellana's kalenderbog 'Sif's magiske julekalender' med masse af søde ideer og aktiviteter. Jeg trækker en vinder mandag aften. Vil du være med i lodtrækningen så slå et smut omkring det her indlæg og send en kommentar. 


Endnu en hyggelig gårdbutik

Jeg må sige at jeg har en forkærlighed for gårdbutikker, der er bare noget roligt og virkelig hyggeligt over dem. Jeg har jo min absolutte yndlingsgårdbutik 'Frk. Møller's mølleri' ved Odder, men jeg har nu fundet en gårdbutik der kommer ret tæt på.. Skovgaard Gårdbutik som ligger i nærheden af Them. 

Vi faldt tilfældigt over den da vi var på vej hjem fra Them Mejeri og besluttede os hurtigt for at kigge nærmere. Gårdbutikken ligger virkelig smukt tæt skoven og med kig udover markerne. Allerede på gårdspladsen mærker man stemningen af at være på en arbejdende gård med store maskiner og stalde fyldt med køer og katte og hunde løbende frit rundt, alt til stor glæde for Sophia og Willum:)

Selve butikken har et stort varesortiment som dækker både brugskunst og specialiteter og en super flot slagterafdeling og vinkælder. Vi hyggede os virkelig der, der var en dejlig stemning og meget flinke og kompetente personale. 

Chistian skulle holde vinaften i weekenden, hvor der altid bliver kræset lidt om tilbehøret, så det var helt perfekt at komme her forbi og finde en masse lækkert og spændende ting til lejligheden. Udover mad til vinaften, blev det også til nogle lækre sager til vores frokost den dag og slikkepinde til børnene på vej hjem i bilen.

Butikken var godt besøgt den dag vi var der, hvilket altid gør mig så glad når man besøger sådan nogle skønne steder. Efter at have brugt rigtig lang tid på at snuse i butikken, besøgte vi køerne og hilste på den sødste mini hest inden vi kørte hjemad rig på lækre indkøb og indtryk.

Jeg glæder mig til at besøge butikken igen inden jul for at købe nye godter og mærke stemningen med jul på;)


Årets julemærke og en sød lille gave

Jeg er vild med årets julemærke.. Det er tegnet af Carl Quist Møller som normalt skriver og illustrerer børnebøger og som senest har vundet Kronprinseparrets kulturpris og som har en meget ligetil og nærværende måde at tegne på. Tegningerne er af børn fra Julemærkehjemmene og jeg syntes simpelthen de er så dejlige - de går lige til hjertet. 

Jeg vil meget gerne støtte julemærkehjemmene, så jeg har købt et mindre lager af julemærkerne til at give til venner og familie og måske til en lille ekstra jule give away?:)  

Et rigtig godt nyt initiativ med julemærkerne er, at man i år kan købe dem i en ekstra stor udgave og den er jeg ret vild med, da motiverne simpelthen er så gode og fortjener at blive set mest muligt. 

Så julen begynder lige så stille at vise sig her i vores lille hjem og den er meget velkommen. Jeg er ved at lave nogle indbydelser for min veninde Dorte og da hun lige var forbi igår for at aftale de sidste detaljer havde hun denne søde stage og små stjerner med, det hele er lavet af bark og det er vildt sødt og juleagtigt på en stille og naturlig måde, så julen er blevet lukket ind.

onsdag den 7. november 2012

De første kalendergaver er i hus

Så er der taget hul på indkøbene til børnenes pakkekalender. Starten gik i Søsterne Grene den anden dag sammen med min mor og der var rigtig mange fine ting. Jeg var især vild med nogle små fe-klistermærker og den sødeste lille blå engel og så var deres dåser også bare vildt søde med hyggeligt gammeldags mønster. 

Der røg også lidt i kurven til mig selv, er det ikke altid sådan?;) 

De havde fået nogle søde bortstansere, hvilket passede super da jeg længe har været på udkig efter sådan nogle, men de er ofte i den dyre ende, så det var helt perfekt at finde dem her og så var der lakridsrodspulver fra Urtekram, som jeg syntes lød rigtig spændende. Har efterfølgende hørt at blandede nødder vendt i dette pulver skulle være vildt godt, så det skal prøves. Måske det var årets nye juleguf?:)
mandag den 5. november 2012

Ny jule give away!!

Så fik sidste uges give away et nyt hjem og jeg er nu klar med en hyggelig og magisk jule give away!!


Den nye give away er Sif Orellana's nyeste bog kaldet 'Sif's magiske julekalender'. Jeg har alle Sif's bøger, hun har bare en vildt hyggelig måde at skrive på og så er hendes illustrationer så fine og sjove. Så jeg kunne ikke stå for denne lige hyggespreder og syntes den ville være perfekt til min jule give away. 

Der er ideer til mange timers julehygge med mad, DIY's, juleguf, små historier, aktiviteter og bagværk sat op som en julekalender med en aktivitet for hver dag, som f.eks. d. 16 dec hvor der er 'snevejrs-slikkepinde' på programmet:)

Det foregår på samme måde som sidst. Send mig en besked om at du ønsker at deltage i lodtrækningen om denne give away i kommentarfeltet. Kommentarfeltet findes i den grå rubrik nederst i indlægget, hvor der står 'x-antal kommentarer', klik her og du kommer til kommentarboksen. Hvis du ikke har en blogspot konto el gmail, kan du vælge anonym el. email og sende en kommentar på den måde, husk at skrive din email på, da det er via den jeg kontakter dig hvis du vinder:)

Jeg glæder mig til at høre fra dig! 


søndag den 4. november 2012

Give away vinder

Så er der fundet en vinder på give away'en.. Min datter Sophia var lykkens lille gudinde og trak vinderen, hvilket hun syntes var meget spændende:)

Vinderen blev Anne(infostrux@gmail.com) 

Stort Tillykke til dig og tak til alle jer der deltog.

Imorgen kommer der en ny give away på banen... en magisk jule give away!;)
Efter efterår kommer JUL!

En af grundene til at jeg elsker efterår er, at det ligger lige før jul, for jul er bare den hyggeligste tid på året. Her er lige et par sæsonbetonede pynteting vi har fremme i hjemmet lige nu.. begge kreeret af min datter Sophia. Jeg elsker at lave kreating med Sophia, hun deler virkelig min glæde og det er fedt bare at fylde spisebordet med alle mulige krea dimesedutter, klementiner som endelig er ved at komme frem i butikkerne;), tændt stearinlys og te og så bare sidde og nusse.. 

Det er for det meste en yndlings weekendsaktivitet mens lillebror får en middagslur, men denne weekend er fyldt op med dejlige besøg med venner og familie, hvilket vi har glædet os til i lang tid.

God (krea)weekend!


Efterårspindsvin af modellervoks og med kastanieskjold

Koglejuletræ med glimmer og perler