søndag den 21. oktober 2012

Instagram efterårsferie

Så er en skøn efterårsferie ved at være slut.. Ferien er blevet brugt til hygge og ture med venner og familie. 

Først og fremmest gik turen hjem til mormor og morfar i Silkeborg, hvor vi både var til børneloppemarked og høstmarked på torvet til stor glæde for børn og voksne. Men også en tur på havnen hvor vi så både og en stor og nysgerrig svanefamilie. Turen gik også ud i det blå (læs grå;) forbi Them mejeri og skovgaard gårdbutik for at få spændende friske forsyning og hilse på en masse dejlige bondegårdsdyr. 

En af feriens højdepunkter var dog da vi tilfældigvis crashede et halloween trylleshow i Jyske Bank som vi faldt over på vej hjem fra byen. Vildt hyggeligt og gennemført arrangement. Alt lys var slukket, alt personale var klædt ud, der var pyntet sejt op med alt der hører halloween til - der var balloner, fine kager pyntet med spøgelser, blå trylledrik og en super tryllekunstner der virkelig fangede børnene og alt dette foregik i bankens normale åbningstid, tror vi og de 'normale' kunder fik mere end vi forventede den dag og det er altid fedt!!

Derudover bød ferien på tur i troldeskoven, brunch med storesøster Julie, bustur, togkiggeri, masse af leg med gamle barbiedukker, hyggelig biotur med svigerinde Carina, Prop og Berta film på dr, hjemmelavede bountys og kastanjeleg.

Bedste madoplevelser i ferien må være hjemmelavet islagkage med lakrids marengs til dejlige kusine Rosa's fødselsdag, Trine's marcipanmuffins til Oliver's fødselsdag, is i regnvejr fra Okkels og stegte ål på 'Onkel Peters Hus. Nåede desværre ikke kaffe på 'Pladeshoppen' hvilket ellers er et must, da de laver den bedste kaffe-mokka og bare har den hyggeligste stemning. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar