tirsdag den 9. oktober 2012

Express deko

Nogle gange har man bare lyst til at friske sit hjem lidt op, især her i et mørkt og koldt efterår, hvor vi bruger mere tid indenfor. Her er lige et par hurtige tips til hvordan man kan lave nogle nemme, hurtige og billige 'opfriskninger' i hjemmet;-)


1. Tryk på lærred - hvis du har børn er det en sjov aktivitet og et dejligt og sødt minde.

2. Nye planter - det er jo en klassiker, men planter frisker altid et rum op, især hvis du vælger en plante med blomster i en frisk farve.

3. Bøger - bøger pynter faktisk rigtig meget og ikke kun i reolen. Mange bøger har utrolig dekorative forsider og kan udover at pynte og gøre din indretning mere personligt også hjælpe dig med at få øjnene op for gamle glemte bøger i din reol. Læg dem frem på sofabordet, vindueskarmen eller konsolbordet. 

4. Børnekunst - ta' dine børns små kunstværker frem fra gemmerne, de er kreative, skæve og farverige og vil være et sjovt indslag i din indretning og de vil gøre både dit barn og dig glad. 

5. Nyt i rammerne - skift indhold i dine rammer, det kan gøres hurtigt og billigt, som her med postkort og  papir fra Tiger.

6. Lav et moodboard over yndlingsting eller kreative projekter. Her har jeg købt en gammel opslagstavle i genbrug, spraymalet og samlet nogle forskellige objekter fra messer og udstillinger jeg har været til i et friskt farvespil. Det hænger som et billede på væggen og minder mig om dejlige oplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar